Løbet er udsolgt

Intree run logo

I samarbejde med Sport 24, Ford og Fields sætter Intree Run d. 25 marts scenen for en smuk 5 km rute i Amagerstrandpark. 100% af overskuddet doneres direkte til Psykiatrifonden.

Psykiatri fonden logo

100% af overskuddet går til psykiatrifonden

I samarbejde med Psykiatrifonden

Psykiatrifonden er afhængige af private bidrag for at hjælpe mennesker med psykiske sygdomme og de som er i risiko for at få det.

Til dette års Intree Run sætter vi fokus på vigtigheden af at tage tid til os selv og vores mentale sundhed og donerer 100 kr. per solgt billet til Psykiatrifonden.

Med støtte fra vores partnere
Arise Health logoThe Paak logoThe Paak logoOE logoOE logo

Årets trøje

Med i prisen får du en høj kvalitets t-shirt fra Endurance, der er lavet i samarbejde med Sport 24, Ford og Psykiatrifonden. Derudover vil der være forfriskinger leveret af State efter løbet.

Ultimate Sport sørger
for start og mål.

Starten går ved Tiøren, hvorfra du begiver dig ud på en 5 km løbetur gennem den fantastiske natur omkring Amager Strand. Løbet slutter på den modsatte side af Strandtutten hvor målet er placeret med udsigt over parken.

Løbe rute

Nummer og tidstagning

Du skal hente din trøje og start nummer med tilhørende tidtagningschip på løbsdagen ved startområdet. Afhentes fra kl 09:00 til 10:30.
Din tid og dit resultat fra løbet får du tilsendt på de kontaktoplysninger du har givet os. Du kan også tjekke resultatet af løbet I ultimate sports app eller på deres hjemmeside kort tid efter du er kommet i mål.

Fields sørger for fede Præmier

Første, anden og tredjepladsen vil modtage et gavekort til Fields. Du bedes derfor blive i målområdet minimum 15 min efter du er kommet over målstregen.

støt et godt formål icon

Støt et godt formål

Du støtter Psykiatrifonden direkte med 100kr når du køber billet til løbet

Årets trøje icon

Årets trøje

Få årets trøje når du køber en billet til løbet.

Rute icon

Ruten er 5 km

Løb københavns måske flotteste rute placeret i Amager Strandpark